Categorie: Webshop

Mochetă de trafic intens pentru spații cu destinație turistică

No Comments
mocheta trafic intens

Cu toții știm că mocheta este o pardoseală călduroasă și din această cauză este preferata multora. Însă în încăperi cu destinație turistică există un trafic atât de intens încât nu orice mochetă se potrivește. Mochetele sunt recomandate pentru anumite spații specifice și în funcție de asta se alege mocheta potrivită. Cele mai rezistente sunt mochetele de trafic intens care fără probleme pot fi folosite pentru spații comerciale, inclusiv camere de hotel. Mocheta de trafic intens este confecționată dintr-un material foarte rezistent, fiind țesut

Categories: Webshop Tags: Etichete: ,

Perdele moderne în stil modern

No Comments
perdele moderne

În ultima ta vizită la prieteni ai constatat cât de mult contează să ai o perdea modernă în cameră? Ai vrea să adopți și tu un stil modern dar nu știi de unde poți cumpăra perdele moderne? Vizitează magazinele Diego și vei putea să alegi din sute de perdele moderne!

Perdelele pot fi o pată de culoare în cameră, dar în același timp pot fi un element perturbator în design, dacă nu le potrivești cu celelalte elemente. În funcție de stilul pe care l-ai adoptat în cameră poți alege perdele ușoare, transparente sau variante mai groase care pot avea și rol de draperie.

Categories: Webshop Tags: Etichete: ,

Parchet laminat, atenție la umezeală!

No Comments
parchet laminat

Nu cred că este cazul să tot povestim despre cea mai bună pardoseală, fiindcă sunt multe situații în care anumite pardoseli pur și simplu nu pot fi folosite.

Parchetul laminat însă este o pardoseală care se potrivește aproape în toate cazurile, doar în încăperile umede nu sunt recomandate a fi folosite. Parchetul laminat este realizat în cea mai mare parte din rumeguș care are o capacitate mare de a se îmbiba cu umezeală, astfel mărind considerabil volumul. Pentru protecția parchetului împotriva acțiunii apei acesta este prevăzut cu un strat de lac de protecți

Categories: Webshop Tags: Etichete: ,

Cana pentru cafea KeepCup

No Comments

Protejarea mediului este extrem de important pentru fiecare om, si acest lucru se arata in toate domeniile vietii, inclusiv la consumul zilnic de cafea. Cana pentru cafea pe numele KeepCup este fabricata din materiale reciclabile netoxice.

Folosind acest produs, putem savura cafeaua fara sa poluam mediul. Cana se poate spala manual, dar si in masina de spalat vase. Acest produs de cana pentru cafea face parte din noua generatie de cani KeepCup, care ne poate servi chiar si patru ani de zile. Acum puteti cumpara acesta din webshopul barshaker.ro, la pret convenabil.

Categories: Webshop Tags: Etichete: ,