Categorie: Servicii

Schimbare plăcută – perdele living

No Comments

Dacă dorim o schimbare rapidă în casă, niște draperii și perdele noi reprezintă cea mai bună soluție. Sunt foarte practice perdelele living, care se pot achiziționa din magazinul Diego, pentru că sunt gata cusute, deci imediat ce ajungem cu ele acasă, le și putem monta foarte ușor.

Categories: Servicii Tags: Etichete: ,

Verificarea componentelor CNC este importanta

No Comments

Este foarte avantajos sa detineti o masina CNC in uzina de prelucrari, dar trebuie sa aveti in vedere ca acest aparat are nevoie de atentia Dvs. continua. Pentru a putea folosi la maxim capacitatea masinii CNC, componentele CNC trebuie sa fie in stare exceptionala de functionare. Prelucrarile efectuate cu componente CNC defecte sau uzate vor produce semifabricate de calitate indoielnica sau chiar nefolositoare. Trebuie sa aveti in vedere ca aceste aparate au piese consumabile care trebuie inlocuite periodic, precum au componente CNC expuse la socuri mecanice si termice care pot sufer

Categories: Servicii Tags: Etichete: ,

Masina CNC debitare jet apa in actiune

No Comments

Sunt materiale casante sau amorfe care nu pot fi taiate cu metodele conventionale prin flacara oxigaz sau plasma. Aceste materiale sunt foarte sensibile la caldura, avand un coeficient de dilatare foarte ridicat. Riscul ca materialul sa se dezintegreze este foarte mare. Pentru aceste tipuri de materiale s-a inventat masina CNC debitare jet apa. Functionarea acestui aparat se bazeaza pe forta de distrugere al jetului de apa sub presiune. Jetul de apa este dirijat printr-o diuza pe suprafata de taiere, producand eroziunea materialului.

Marele avantaj a masinii CNC debitare jet apa este