Seminte bio în ajutorul nostru

No Comments

Uneori prevenirea și vindecarea bolilor este oferită foarte simplu, adică de natură. Prin consumul diferitelor seminte bio putem preveni multe feluri de probleme de sănătate, dar ne vin în ajutor și în caz că boala este deja existentă. De exemplu seminte bio de caise au fost folosite de către un grup etnic din Asia, hunza în cazul bolilor articulare și a durerilor, dar și în scopul vindecării bolilor inflamatorii.

Datorită conținutului ridicat de vitamina B17 și de antioxidanți, seminte bio de caise se luptă cu succes împotriva bolilor canceroase. Totodată împiedică formarea și proliferarea celulelor canceroase, deci joacă un rol important în prevenirea bolii.

Prin consumul acestor seminte putem face bine pentru sănătatea inimii și a sistemului vascular, pentru că conține acizi grași monosaturați și nesaturați. Reduce nivelul de colesterol din sânge și hipertensiunea. Este recomandat în caz de constipație, și stimulează funcționarea optimă a sistemului imunitar. Dar în afară de acesta există foarte multe feluri de seminte bio cu efect binefăcător.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Sanatate Tags: Etichete: ,