Categorie: Sanatate

Seminte bio în ajutorul nostru

No Comments

Uneori prevenirea și vindecarea bolilor este oferită foarte simplu, adică de natură. Prin consumul diferitelor seminte bio putem preveni multe feluri de probleme de sănătate, dar ne vin în ajutor și în caz că boala este deja existentă. De exemplu seminte bio de caise au fost folosite de către un grup etnic din Asia, hunza în cazul bolilor articulare și a durerilor, dar și în scopul vindecării bolilor inflamatorii.

Datorită conținutului ridicat de vitamina B17 și de antioxidanți, seminte bio de caise se luptă cu succes împotriva bolilor canceroase. Totodată îm

Categories: Sanatate Tags: Etichete: ,

Din ce se fabrica vitamina B17?

No Comments

Orice solutie de salvare acceptam daca suntem diagnostizati cu cancer. Pe langa tratamentele traditionale pe baza de radio- si chemioterapii exista si solutii naturale, ca de exemplu cura cu vitamina B17. Acest tratament pentru vindecarea cancerului poate fi chiar si mai eficient, decat cele obisnuite.

Prin administrarea de vitamina B17 timp de o luna de zile se poate ajunge la rezultate foarte bune. Daca dorim, sa crestem eficienta acestuia, atunci o administram impreuna cu vitamina C injectabila si cu solutie de bicarbonat. Cea de a doua are capacitatea de dilatare a capilarelor, dec

Categories: Sanatate Tags: Etichete: ,

Glutation pentru insanatosire

No Comments

In cele mai multe cazuri radicalii liberi sunt cei care provoaca imbolnavirile canceroase. Este foarte importanta molecula glutation, care neutralizeaza radicalii liberi. Aceasta molecula in forma naturala se gaseste in cateva fructe si legume, in tesuturi animale si vegetale, totusi, in cea mai mare cantitate se gaseste in alimentele cu continut de albumine.

Eficacitetea glutationului este redusa prin gatire. Glutation este substanta cunoscuta ca cel mai puternic antioxidant al corpului uman, care poate matura radicalii liberi din corp, si lupta cu succes impotriva efectelor d

Categories: Sanatate Tags: Etichete: ,

Utilizarea corecta unei prese Aeropress

No Comments
presa Aeropress

Folosirea aparatului Aeropress este foarte usoara. Nu necesita nici o pregatire. Pentru o ceasca de cafea vom folosi cafea proaspat macinata, fina aproximativ 17 gr. Filtrul de hartie umezita cu putina apa se aseaza in presa. Pentru a prepara o cafea clasica presa Aeropress se aseaza peste o ceasca sau cana incalzita in prealabil. Aici vom presa bautura. Peste cafea vom adauga 170 ml apa fierbinte, intre 90-95ºC. Apa se toarna cu miscari circulare, incet.

Categories: Sanatate Tags: Etichete: ,

Cancer limba tratat natural fara efecte secundare

No Comments
Cancer limba tratat natural

Cancerul de limba apare mai des la barbati maturi, intr-o proportie de 85%. Este influentat de consumul tutunului si bauturilor, dar poate sa apare si in cazul in care sanatatea buco-dentara este neglijata. Cancer limba tratat natural pe baza de vitamina B17 este de acum posibil. Dupa primele simptome aparute este indicat un consult la medicul dentist. Tratamentul traditional pentru cancerul de limba se poate completa cu succesiune cu o terapie naturista.

Categories: Sanatate Tags: Etichete: ,

Dozare personalizata vitamina B 17

No Comments

Niciodata nu este voie, sa pierdem speranta, mai ales in fata bolilor sa nu cedam! Pentru ca in momentul, in care am pierdut speranta, am pierdut si lupta! Exista tratamente traditionale impotriva cancerului, dar si alternative, naturale, ca de exemplu cel pe baza de vitamina B 17. Acesta poate ajuta foarte mult in vindecare din boala cancer, insa mare atentie la dozarea acestuia!

Terapia cu vitamina B 17 se poate efectua in forma injectabila a substantei. Dozarea zilnica in cadrul fiecarei cure este speciala, personalizata. Aceasta dozare personalizata o veti primi impreuna cu medicame

Categories: Sanatate Tags: Etichete: ,