Parchet laminat, atenție la umezeală!

No Comments
parchet laminat

Nu cred că este cazul să tot povestim despre cea mai bună pardoseală, fiindcă sunt multe situații în care anumite pardoseli pur și simplu nu pot fi folosite.

Parchetul laminat însă este o pardoseală care se potrivește aproape în toate cazurile, doar în încăperile umede nu sunt recomandate a fi folosite. Parchetul laminat este realizat în cea mai mare parte din rumeguș care are o capacitate mare de a se îmbiba cu umezeală, astfel mărind considerabil volumul. Pentru protecția parchetului împotriva acțiunii apei acesta este prevăzut cu un strat de lac de protecție pe toată suprafața, dar pe partea superioară această protecție este dublată și cu un strat de uzură de asemenea rezistentă la umezeală.

Parchetul laminat modern nu se deteriorează din cauza câtorva stropi de apă, dar dacă stă mult timp în aerul umed, cu siguranță vor apărea deformări în placă. Atenție mare deci unde depozitați parchetul înainte de montaj! Dacă observați că plăcile prezintă umflături pe margine, nici nu încercați să le montați, că plăcile nu se vor potrivi la îmbinări și stratul de uzură se va decoji în timp din cauza tensiunilor acumulate.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Webshop Tags: Etichete: ,