Glutation pentru insanatosire

No Comments

Glutation

In cele mai multe cazuri radicalii liberi sunt cei care provoaca imbolnavirile canceroase. Este foarte importanta molecula glutation, care neutralizeaza radicalii liberi. Aceasta molecula in forma naturala se gaseste in cateva fructe si legume, in tesuturi animale si vegetale, totusi, in cea mai mare cantitate se gaseste in alimentele cu continut de albumine.

Eficacitetea glutationului este redusa prin gatire. Glutation este substanta cunoscuta ca cel mai puternic antioxidant al corpului uman, care poate matura radicalii liberi din corp, si lupta cu succes impotriva efectelor daunatoare ale acestora. Se poate numi si cea mai puternica substanta de vindecare al organismului.

Insa, pe timp ce trece, nivelul acestei substante scade in sistemul de aparare a corpului. In caz de boala putem apela la ajutorul acestuia prin injectia antioxidanta cu continut de glutation, care poate fi utilizat si ca tratament individual antitumoral. Injectia se poate comanda de pe pagina web cancertratament.info.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Sanatate Tags: Etichete: ,