Este practic sticker blackboard

No Comments
Sticker blackboard

Sticker blackboard

In scopul de a decora casa multi cauta stickerele, pe care le aplica, si au castigat un aspect frumos incaperii. Insa exista si sticker blackboard, care pe langa, ca este foarte estetic, este si practic.

De exemplu dintre produsele gasite in webshopul Stickere.net va recomandam stickerul blackboard Noteaza-ti ideile. Cu acest autocolant superb ai posibilitatea, sa iti notezi ideile, gandurile cu creta. Si dupa un timp, cand vrei, sa-ti schimbi notitele, le poti sterge foarte usor si repede cu buretele. Daca comanzi acest autocolant, primesti cadou si un pachet de creta. Marimea acestui sticker este de 55-81 cm, deci chiar potrivit pentru o camera mai mica. Toate produsele din acest magazin online sunt de calitate inalta, insa pretul lor este acceptabila.

Nu numai stickere blackboard sunt expuse spre vanzare, ci si stickere fosforescente, stickere auto, bineinteles, in diferite culori si dimensiuni. Vino, si alege dintre aceste modele produse pentru casa, camera ta, si comanda-le prin doar cateva clicuri!

Print Friendly, PDF & Email