Din ce se fabrica vitamina B17?

No Comments

Orice solutie de salvare acceptam daca suntem diagnostizati cu cancer. Pe langa tratamentele traditionale pe baza de radio- si chemioterapii exista si solutii naturale, ca de exemplu cura cu vitamina B17. Acest tratament pentru vindecarea cancerului poate fi chiar si mai eficient, decat cele obisnuite.

Prin administrarea de vitamina B17 timp de o luna de zile se poate ajunge la rezultate foarte bune. Daca dorim, sa crestem eficienta acestuia, atunci o administram impreuna cu vitamina C injectabila si cu solutie de bicarbonat. Cea de a doua are capacitatea de dilatare a capilarelor, deci substanta activa ajunge chiar unde trebuie, adica langa tumoare sa o distruga.

Vitamina B17 este fabricata din nucleul samburelui de caise, dar se mai gaseste in ierburi, cereale, plante pastaioase. Acesta ajuta fara efecte secundare daunatoare, si daca este utilizata simultan cu tratamentele traditionale, diminua si efectele negative ale acestora. Pe pagina web cancertratament.info gasiti toate informatiile despre aceasta vitamina.

Print Friendly, PDF & Email
Categories: Sanatate Tags: Etichete: ,